Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Zehirlenen Hayvanların Hayatını Kurtardı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hassas bir tutum sergilemeye devam ediyor

HBB Zehirlenen Hayvanların Hayatını KurtardıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Duyarlı sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayvanların yaşama hakkına saygı duyan ve her canı önemseyen Hatay Büyükşehir Belediyesi, hassas bir tutum sergilemeye devam ediyor.
 
Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde yer alan ‘Sahipsiz Hayvan Ambulansı’ ile vakaları yerinde inceleyen Büyükşehir ekipleri, vatandaşların çevrede gördükleri yaralı, zehirlenmiş ve hasta sokak hayvanları ile ilgili gelen ihbarları anında değerlendiriyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen köpek zehirlenme olayına yerinde müdahale eden ekipler, zehirlenen köpekleri Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alarak hayatlarını kurtardı.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Veteriner Mehmet Bilgin, “2 hafta önce Kırıkhan’da 3 zehirlenme vakası olduğu öğrenildi. Ekiplerimiz zehirlenen 3 canı barınağa getirdiler. Köpeklerin durumları çok ağırdı. Yaşama şansları çok düşüktü. Saatlerce onları yaşatmak için uğraştık. Uzun süren tedavi neticesinde köpekleri iyileştirdik ve hayata döndürdük. Birini de sahiplendirdik. Bundan sonra gelecek olan tüm hayvanlara elimizden geldiğince yardım edip sağlıklarına kavuşturacağız” dedi.
 
 
 
 
 
 
HBB Zehirlenen Hayvanların Hayatını Kurtardı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş