Skip Navigation Links

Komşularin Tartişmasi Kanla Sonuçlandi

İskenderun'da aynı binada ikamet eden komşular arasında çıkan tartışma sonrasında, komşulardan birinin arka bahçede kafasına sert bir cisimle aldığı..

 Komşularin Tartişmasi Kanla Sonuçlandi

Gündem   A+a-

İskenderun'da aynı binada ikamet eden komşular arasında çıkan tartışma sonrasında, komşulardan birinin arka bahçede kafasına sert bir cisimle aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği ileri sürüldü.
 
Barbaros Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde aynı binada altlı üstlü ikamet eden Ali Yurt ile komşusu Sabahattin Sel arasında ‘bahçe meselesi’ yüzünden tartışma çıktı.
 
Sürekli aralarında tartışma yaşandığı belirtilen komşuların sözlü tartışmada silah çektiği öğrenilen Sabahattin Sel’e Ali Yurt da elindeki sopayla vurup karşılık verdikten sonra arka bahçeye kaçtığı ifade edildi. Sonrasında Ali Yurt’un arka bahçede kafasında kan iziyle cansız bedeni bulundu.
 
İlk belirlemelere göre kafasına sert bir cisimle aldığı darbe sonucu öldüğü düşünülen Ali Yurt’un cesedinin bulunduğu yerde polisin olay yeri inceleme çalışmalarını tamamlandıktan sonra cenaze savcılık tarafından otopsiye gönderildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet