Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tosyalı Holding Yurtdışında Da En Büyük!

Ülkemizde üretim, ihracat ve istihdama katkı sağlarken, Türk Bayrağı’nı üç farklı kıtada gururla dalgalandıran Tosyalı Holding, yurtdışında da yüksel

Tosyalı Holding Yurtdışında Da En Büyük!

Ekonomi   A+a-

 Ülkemizde üretim, ihracat ve istihdama katkı sağlarken, Türk Bayrağı’nı üç farklı kıtada gururla dalgalandıran Tosyalı Holding, yurtdışında da yükselişini sürdürüyor.
Capital Dergisi tarafından hazırlanan “Yurtdışında Kurulu En Büyük Türk Şirketleri” listesinde Tosyalı Algerie 4’üncü, Tosçelik Niksic ise 46’ncı sırada yer aldı.
 
Tosyalı Holding’in yurtdışındaki iki büyük yatırımı Capital Dergisi tarafından hazırlanan “Yurtdışında Kurulu En Büyük Türk Şirketleri” listesinde yer aldı.
 
Tosyalı Holding’in grup şirketlerinden, Cezayir’in en büyük sanayi yatırımı Tosyalı Algerie 4’üncü olurken, Karadağ’daki yatırımı Tosçelik Niksic ise listede 46’ncı sırada yer aldı.
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, üretim ve istihdamın yanısıra ülkelerin ikili ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlamaya ve Cezayir ile kalmayıp, Afrika’nın birçok ülkesinde çeliği üretirken madenden en uç ürüne giden süreçte var olabilme adına yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini vurgularken, bu başarıda emeği geçen Tosyalı Ailesi’nin tüm emekçilerine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar