Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençler Hijyen İçin Seccade Dağıttılar

İGM Cuma namazı öncesi cemaate tek kullanımlık seccade dağıtarak pandemi sürecinde sağladıkları katkılara bir yenisini daha ekledi.

Gençler Hijyen İçin Seccade Dağıttılar

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençliğinin her anlamda yanında olduğunu her fırsatta gösteren İskenderun Gençlik Merkezi bugün de Cuma namazı öncesi cemaate tek kullanımlık seccade dağıtarak pandemi sürecinde sağladıkları katkılara bir yenisini daha ekledi.
 
Pandemi sürecinin başından bu yana yaptıkları farkındalık çalışmaları, sağlık çalışanları için siperli maske üretimi gibi pek çok farklı noktada gücünü gösteren İskenderun Gençlik Merkezi bu kez de “Temizlik İmandandır” Hadis-i şerifi çerçevesinde Covid-19 tedbirlerine uygun olarak Cuma Namazı öncesi Nihal Atakaş Camii’nde vatandaşlara tek kullanımlık seccade dağıttı.
 
Vatandaşların hayır duasını alan İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları Pandemi süreci ile ilgili bilgilendirme yaparak hayırlı cumalar dilediler.
 
Konu ile ilgili açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
 
“Pandemi sürecinin en başından itibaren gençlerimiz ve gönüllülerimizle bu süreçte üzerimize düşen görevleri elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Hem Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde yürütülen hem de yerelde İskenderun için yürüttüğümüz projelerimizle her alanda gençlerimize yol gösterici olmak için çabalıyoruz. Bu anlamda tek kullanımlık seccadelerimizi vatandaşlarımızla buluşturmuş ve onların hayır dualarına ortak olmak bizler için gurur verici.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar