Skip Navigation Links

Yılın Transferi İskenderun'lu İsmail Köybaşı..

İskenderun Kartalspor'da Başkan Sedat Uysal'ın önem verdiği yıldız sporcu, Gaziantepspor'da oynadığı futbolla tribünleri kendine hayran bırakıyor

Spor   A+a-

İskenderun’un yetiştirdiği yıldız futbolculardan Karaağaç’lı İsmail Köybaşı Türkiye gündemindeki yerini koruyor. İskenderun Kartalspor’da Başkan Sedat Uysal’ın önem verdiği yıldız sporcu, Gaziantepspor’da oynadığı futbolla tribünleri kendine hayran bırakıyor. Cuma günü İskenderun Kartalspor ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’la birlikte İstanbul’da resmen Beşiktaş Kulübü’ne imza atmak için gidecek olan İsmail Köybaşı’nın ailesi ve Karaağaç’taki akrabalarını da fazlasıyla mutlu etti. Yaygın medya İsmail Köybaşı için yılın transferi yorumunu yapıyor.

Yılın Transferi İskenderun’lu İsmail Köybaşı..
Ezeli rakipleri arkaya arkaya transferler yaparken sessiz sedasız arayışlarını sürdüren Beşiktaş dün bombaları arka arkaya
patlattı. Siyah-Beyazlı ekip uzun bir süreden beri renklerine katmak istediği Gaziantepspor’un 20 yaşındaki genç solbeki İsmail Köybaşı’yı kadrosuna kattı. Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak olan ve hem lig hem Avrupa’da zorlu sınavlar vereceği için geniş bir kadro kurmayı planlayan teknik direktör Mustafa Denizli’nin listesinde yer alan İsmail Köybaşı için Siyah-Beyazlı ekibin 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın Başkan Yıldırım Demirören ile Bodrum’da yaptığı görüşmede kendisine yöneltilen Zapatocny takasını ise kabul etmediği bildirildi.

Pazarlıklar ve hatır gönül diyaloğu olumlu sonuçlandı..
Uzun süredir Antep ile pazarlıkta olan Beşiktaş, Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan için temaslarını sürdürmüş ancak sonuç alamamıştı. Önceki gün Başkan Yıldırım Demirören’in babası ve İbrahim Kızıl’ın da iş ortağı Edoğan Demirören devreye girmişti. Dün sabah saatlerinde teknik direktör Mustafa Denizli’nin panik yapmayın açıklamasının ardından Bodrum’da bir araya gelen Başkan Yıldırım Demirören ile İbrahim Kızıl, İsmail konusunda kesin anlaşmaya vardı. Daha önce bu oyuncuyu bırakmayacağını açıklayan Kızıl, Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Erdoğan Bey’in ricası benim için emirdir. Kendisi bana Antep de zarar görmesin Beşiktaş da” dedi ve transferi bu doğrultuda yaptık. İsmail cuma günü İstanbul’a giderek yeni takımına imza atacak. Tabata ve Murat Ceylan içinse görüşmelerimiz sürüyor dedi. Öte yandan Zapatocny takasını kabul etemeyen Kızıl’ın Beşiktaş ile Köybaşı’nın bonservis bedeli olarak 6 miyon Euro civarında anlaşmaya vardığı öğrenildi. Beşiktaş’ın yabancı kontenjanı boşaldığı taktirde Tabata’yı da renklerine katması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet