Skip Navigation Links

Hassa Ak Part Teşkilatı Kurumları Ziyaret Etti.

Hassa AK Parti İlçe teşkilatı ve belde başkanları kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Gündem   A+a-

 
 
Hassa AK Parti İlçe teşkilatı ve belde başkanları kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Kurum amirlerinin sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
İlçe Başkanı Turgay Demir başkanlığında yapılan kurum ziyaretlerine önce Kaymakamlıktan başlandı. Sırasıyla; nüfus, tapu , maliye, hastane, İlçe tarım, emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret ettiler. Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ile Kırıkhan-İslahiye arası bölünmüş yolla ilgili çalışmalar görüşüldü.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu yaptığı açıklamada;
“Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, idareyle partilerin uyum içerisinde çalışması gerektiğini ve Hassa’ya Bölünmüş yol ihalesinin Kaymakamlık tarafından yapılacağını belirterek, sene sonunda yolun bitirilmesi için gayret göstereceklerini ifade etti. ” dedi.
Hassa AK parti ilçe başkanı Turgay Demir, ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada;
“Parti olarak kurumları ziyaret ederek ,çalışmaları yerinde görmek istedik. Kurumlarımızın sorunlarını dinleyip ,beraber çözüm yolarını bulmaya çalıştık. Amirlerimizin sıcak ilgisi ve gayretli çalışmaları bizleri memnun etti. Kuvvetler ayrılığına düşmeden ilçemiz için uyumlu çalışacağız. Yıllardır tayin terfi ile anılan Hassa siyasetinin, bundan böyle yatırım ve projelerle anılacaktır. Dedi.
Başkan Demir;
“Kurumları sık sık ziyaret ederek, işbirliği içerisinde ilçeye hizmet etme yolunda, siyasi
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet