Skip Navigation Links

İskenderun Spor Hazırlıklarını Tamamladı

Spor toto 3.liginde mücadele eden İskenderunspor Antalya kampını tamamlayarak kente döndü.

Spor   A+a-


 
 
Spor toto 3.liginde mücadele eden İskenderunspor Antalya kampını tamamlayarak kente döndü.
Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor, çalışmalarını yan sahada sürdürdü. Teknik sorumlu Can güven gözetiminde çalışmalarını taktik ağırlıklı sürdüren İskenderunspor da morallerin yerinde olduğu gözlendi.
Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Sivas Dört eylül maçının çalışmalarını iki gurup halinde sürdüren takıma iki yeni transferde katıldı.
Geçtiğimiz yıl İskenderunspor formasını giyen ve daha sonra Erzurum belediye spor ile anlaşan Hakan Tümkaya, tekrar eski takımına gelerek çalışmalarına başladı.
Bir diğer transfer ise Batman Petrol spordan forvet Ali Yıldırım, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Cumartesi günü oynanacak olan maçta bu iki ismin forma giymesi bekleniyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Teknik sorumlu Can Güven, ikinci yarının hazırlıklarını Antalya da yapmış olmamız gerçekten çok iyi oldu iyi bir çalışma yaptık futbolcu arkadaşlarımız kendilerine iyi baktılar beslenmeleri çok iyi oldu inşallah bu hafta oynayacağımız maçta galip gelerek taraftarlarımaz armağan ederiz.
Cumartesi günü oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz bizim için 12.adam çok önemli onların destekleri olduğu zaman daha iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet