Skip Navigation Links

Heyecanla Beklenen Kitap Yolda

Daha önce yazdığı öykü ve denemeleriyle tanınan yazar Fatma Dokuyucu 2. kitabının da en kısa sürede çıkaracağını söyledi.

Heyecanla Beklenen Kitap Yolda

Kültür Sanat   A+a-

 Daha önce yazdığı öykü ve denemeleriyle tanınan yazar Fatma Dokuyucu 2. kitabının da en kısa sürede çıkaracağını söyledi.
Ani bir kararla, yazdığı şiirlerden öykü ve deneme yazımına yönelen Fatma Dokuyucu, çıkardığı kitabıyla yüreğinden satırlara düşen harfleri ve cümleleri okuyucularıyla buluşturmuştu. Türk Edebiyatına böylesine güzel bir eser kazandıran yazar Fatma Dokuyucu, öykü ve denemelerinin devamının geleceğini belirtmiş ve 2. kitabının sinyallerini vermişti.
"Bir Serçe Olsam" adlı öykü kitabıyla yola başlayan yazar Fatma Dokuyucu, ilk kitabından yana çok güzel dönüşler aldığını belirterek, " İlk kez kitap çıkarmış olmanın heyecanını yaşarken kitabı okuyan okuyuculardan güzel şeyler duymak beni daha da mutlu etti. Kitabımın tutulması beni 2. öykü kitabını yazmaya sürükledi. Şuanda 2. kitabım üzerinde çalışmalarım devam ediyor. En kısa sürede değerli okuyucularla kitabımı buluşturacağım" dedi.
Hayali gerçekle yoğuran, yüreğinde pişirerek okuyucularına sunan yazar, “Bir Serçe Olsam” adlı öykü kitabıyla öyküsüne başlayan Fatma Dokuyucu'nun okuyucuları heyecanla 2. kitabın çıkacak anı beklediklerini ifade ettiler.
“Bir Serçe Olsam” adlı kitabına ulaşmak için instagram hesabından ulaşabilir, talepte bulunabilirsiniz.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet