Skip Navigation Links

İdçspor 3 Hatay Adaletspor 2

Bölgesel Bayanlar Voleybol ligi start aldı

Spor   A+a-

2011/1/17/690.jpg" />

Bölgesel Bayanlar Voleybol ligi start aldı
İdçspor 3 Hatay Adaletspor 2
İDÇSPOR: Gizem Gündüz***, Seda Güvendiren****, Cansu Kayakıran***, Burcu Yaman****, Esra Hoca***, Gizem Tutuşmuş****, Belma Durkal****, Dilara Akbulut***, Eda Söyler**, Ümran Solmaz**, Hatun Yıldırım**, Nur Yılmaz**.
HATAY ADALATSPOR: Hülya Aşkar**, İlknur Girişken***, Sevda Oğul****, Didem Oğural***, Kübra Honili**, Gülnaz Kabaali**, Birgül Çiçek**, Mehtap Ergin**, Şerihan Beyazgül**, Gamze Aras**, Mediha Semerci**.
Setler: 25-20, 25-12, 22-25, 25-27, 16-14.
2010-2011 Voleybol sezonu kulüp Bayanlar Voleybol Ligi, hafta sonunda yapılan karşılaşmalarla start aldı. İsdemir Fatih Kapalı Spor Salonunda yapılan karşılaşmada İskenderun Demirçelikspor, Hatay Adaletspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk iki setinde İskenderun Demirçelikspor'un bayan voleybolcuları, üstünlüğü elinde bulundururken, 3 ve 4. setlerde ise Hatay Adaletspor'un üstünlüğü görüldü. 5. sette ise her iki takım veloybolcuları güzel oyun sergilerken, gülen taraf ise İskenderun Demirçelikspor oldu. Karşılaşmayı, İskenderun Demirçelikspor yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık taraftar topluluğu da izledi. İskenderun Demirçelikspor bayan voleybol takımı antrenörü Ahmet Keskin, elde ettikleri bu galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini ve başarılarının devam edeceğini söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet