Skip Navigation Links

Diyetisyen Doğum Koçu ve Organizasyon SENSE’de ..

Hatay’da İlk ve Tek !

Diyetisyen Doğum Koçu ve Organizasyon SENSE’de ..

Sağlık   A+a-

 Tüm Dünya’da ihtiyaçların çeşitlenmesi ve beklentilerin gelişmesi yeni sektörel faaliyetlerin önünü açarken, Hatay’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Sense, diyetisyenlik, doğum koçluğu ve organizasyon hizmetleriyle piyasa hızlı bir giriş yaptı.
İskenderun’da Yenişehir Mahallesi Mithat Paşa Caddesi Aslan Apt no 12 kat 1 adresinde faaliyete giren Sense, işinin ehli uzman iki kardeşin birlikte hayal ettikleri bir konseptte hizmet veriyor.
Doğum, hedik, sünnet ve düğün organizasyonları için farklı konseptlerde çalışmalar yapan, müşterilerinin öneri ve beklentilerine uygun yenilikleri hayata geçiren Organizatör İpek Deniz Tekin, sektörel oluşum öncesi piyasa ve kamuoyu araştırması yaptıklarını belirterek, bu alanda büyük bir eksiklik gördüklerini söyledi.
Diyetisyen Doula Nazlı Damla Tekin ise birbiriyle çok benzeşen iki alanı aynı çatı altında buluşturarak danışanlarına beslen ve diyet koçluğu ile birlikte doğum koçluğu ve organizasyon işini birlikte yapmanın ihtiyaç duyan ailelere büyük kolaylık olacağına vurgu yaptı.
Tekin kardeşler, Sense olarak yaptıkları açıklamada şöyle dediler: “Sizleri yormayarak yüksek kalitede hizmet vermeyi hedef alan Sense aynı çatı altında diyetisyenlik, doğum koçluğu ve organizasyon hizmetleri veriyor. Sağlığınızı her anlamda üst seviyeye çıkaran diyetisyen ve doğum koçu desteğinin yanı sıra, hamile bebek organizasyonu ve kişiye özel konsept tasarımları ile hayallerinizi gerçekleştiriyor . “
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet