Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahri Yeniçeri’nin En Mutlu Günü

Bahri Yeniçeri güzel kızı Eda’nın Onur Cem ile hayatını birleştirerek mürüvvetini görmenin mutluluğunu dostları ve sevenleriyle birlikte yaşadı.

Bahri Yeniçeri’nin En Mutlu GünüWeb
TV

Magazin   A+a-

 Vergi Dairesinin gazeteci kökenli memuru Bahri Yeniçeri güzel kızı Eda’nın Kocabaş ailesinin yakışıklı oğlu Onur Cem ile hayatını birleştirerek mürüvvetini görmenin mutluluğunu dostları ve sevenleriyle birlikte yaşadı.
Bölgede çok sevilen bir isim olan Gazeteci kökenli Vergi Dairesi çalışanı Bahri Yeniçeri, kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu basın camiasından ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan dostları ile aile yakınlarıyla paylaştı.
 
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim görevlisi olan Eda Yeniçeri ile Samsun Çarşamba’da Fizyoterapist Onur Cem Kocabaş çiftinin Arsuz Karaağaç Mahallesi Begonvilla Kır Düğün tesislerinde düzenlenen nikah töreni yoğun ilgi gördü.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı Eda Yeniçeri-Onur Kocabaş’ın nikah şahitliklerini, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Yafes Doğur, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakkı Levent Yılmaz’ın da katıldığı nikah merasiminde gelinin Babası Bahri Yeniçeri konuklarla tek tek ilgilendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bahri Yeniçeri’nin En Mutlu Günü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar