Skip Navigation Links

MKÜ Hentbol Takımı Şampiyon Oldu

REKTÖR PROF. DR. HÜSNÜ SALİH GÜDER : KUPA ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISIDIR

Spor   A+a-

REKTÖR PROF. DR. HÜSNÜ SALİH GÜDER : KUPA ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISIDIR
“Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı Şampiyonluk kupasını aldı”
2010-2011 Üniversiteler arası 2.Lig Gurup Müsabakaları Gaziantep ilinde yapıldı. Beş Üniversitenin katıldığı Gurup müsabakalarına Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı hiç yenilgi almadan müsabakaları tamamlayarak Şampiyonluk kupasını aldı ve Üniversiteler arası Hentbol 1. Ligine yükseldi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı adına konuşan takım kaptanı Durmuş Oktay kazandıkları zaferi Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ile paylaşmak istediklerini belirterek aldıkları kupayı takım arkadaşları ve hocaları ile birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e takdim etti.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, kazanılan kupanın öğrencilerimizin başarısı olduğunu belirterek şunları dile getirdi; “Çoğunluğunu Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı hiç yenilgi almamış ve tüm müsabakalarını tamamlayarak Şampiyonluk kupasını kazanmıştır. Bu başarı genç arkadaşlarımız ve hocalarımıza aittir. Üniversite Yönetimi olarak biz, yapacağınız bu tür faaliyetlerin tamamında gönüllü destekçiniz olacağız. Bu başarının diğer öğrenci arkadaşlarımıza tanıtılması ve sergilenmesinin arkadan gelecek olan öğrenci arkadaşlarımızın motivasyon kazanıp müsabakalara hazırlanması için teşvik edici bir unsur olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple bu kupanın Beden Eğitimi ve Spor Yüksekolu’nda sergilenmesi ile toplum ve arkadaşlarınızla paylaşılması için gerekeni yapacağız. Almış oldukları bu başarıdan dolayı hocamız Öğr. Gör. Murat Nuri Bahadır ve değerli öğrencilerimiz tebrik ediyor, böyle bir başarıyı kazandığınız, kurumumuzu onurlu bir şekilde temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Durmuş Oktay, Yusuf Güzel, Hasan Hatunoğlu, Musa Demirhan, Savaş Basri Yazar, Ahmet Umut Kızgın, Saha Acemoğlu, Yusuf Hizmetçi, Serhat Coşkuner, Zeki Biçer, Kemal Beyaz ve Okan Oruç’tan oluşan Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı önümüzdeki yıl Üniversiteler arası Hentbol 1. Lig’inde müsabakalara katılarak mücadelelerine devam edecek.

Sıralama
1.Mustafa Kemal Üniversitesi
2.Gaziantep Üniversitesi
3.Niğde Üniversitesi
4.100 yıl Üniversitesi
5.Batman Üniversitesi


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet