Skip Navigation Links

Baştuğ ve Göçmen Ailelerinin En Mutlu Günü

Hatay iki saygın ailesi Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in kızı Su, Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Baştuğ’un....

 Baştuğ ve Göçmen Ailelerinin En Mutlu Günü

Magazin   A+a-

 
Hatay iki saygın ailesi Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in kızı Su, Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Baştuğ’un oğlu Onur’la hayatını birleştirdi.
Sheraton Grand Adana Hotel’de gerçekleşen düğün töreninde Derya-Yaşar Baştuğ çifti ile Selda-Zeki Göçmen çifti evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu aile yakınları ve tüm dostlarıyla paylaştılar.
Mutluluğun fotoğrafını en güzel şekilde veren Su Göçmen (Baştuğ) ile Onur Baştuğ’un nikahını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül kıydı.
Su ile Onur’un ömür boyu birlikteliğe evet dedikleri nikah töreninde Demet Çalışkan, Nazife Memili, Sait Seziş ve Mert Atasever şahitlik yaptılar.
Aile yakınlarının katıldığı sade bir törenle hayatlarını birleştiren Baştuğ ve Göçmen ailesinin evlatları Su ile Onur, mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Göçmen ve Baştuğ ailelerinin evlatları Su ile Onur’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet