Skip Navigation Links

İskenderun FK İçin Kenetlendiler

Turuncu Mavililerde oluşturulan yeni yönetimin Başkanı Enes Ege Aygün, Başkan Fatih Tosyalı'ya gelişmeler hakkında bilgi verdi....

İskenderun FK İçin Kenetlendiler

Spor   A+a-

 TFF 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi çalışmalarına hız verdi.
Turuncu Mavililerde oluşturulan yeni yönetimin Başkanı Enes Ege Aygün, İskenderun Belediyesine giderek Başkan Fatih Tosyalı'ya İskenderun Futbol Kulübünün çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Belediye Başkan yardımcısı ve Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile Spor adamı Güney Kanat'ın da hazır bulunduğu görüşme hoş sohbet ortamında gerçekleşti.

YENİ YÖNETİMİN PAZARTESİ GÜNÜ NETLEŞMESİ BEKLENİYOR

2020-2021 Sezonunda TFF 3. Ligi 2. Grubunda mücadele edecek olan İskenderun Futbol Kulübünü yönetecek yeni yönetim kurulunun oluşturulması için çalışmalar titizlik içerisinde sürdürülüyor. Yeni yönetimin Pazartesi günü kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

İSKENDERUN FK KIZILCAHAMAM'A KAMPA GİDİYOR

Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını yapmak üzere Kızılcahamam'a kampa gidiyor. Kızılcahamam Patalya tesislerinde 2-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan kamp çalışmalarına transfer edilenler futbolcuların yanı sıra, prensipte anlaşılan sporcular da bulunacak.

BAŞKAN TOSYALI'YA KAMP DAVETİ

İskenderun Futbol Kulübünün çiçeği burnunda yeni Başkanı Enes Ege Aygün'ün Kızılcahamam Patalya tesislerinde yapılacak olan kamp çalışmalarına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal'ı da davet etti. Başkan Tosyalı, yapılan kamp davetine olumlu cevap verdiği gelen bilgiler arasında.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet