Skip Navigation Links

Gençliğin Takım Çantasında Mutlu Son

İGM'nin sanayi bölgesinde çalışmak zorunda kalan gençler için başlattığı “Gençliğin Takım Çantası” projesi meyvelerini vermeye başladı.

Gençliğin Takım Çantasında Mutlu Son

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezinin sanayi bölgesinde çalışmak zorunda kalan ve bir kısmı Suriyeli olan gençler için başlattığı “Gençliğin Takım Çantası” projesi meyvelerini vermeye başladı.
 
İskenderun Sanayi Bölgesinde çalışmak zorunda kalan gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için başlatılan “Gençliğin Takım Çantası” projesinde alan taraması yapan İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları gençlere tek tek hayallerini sordular ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya başladılar.
 
Gerçekleştirilen taramada birçok gencin hayali olan doyasıya futbol oynamak İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları tarafından gerçekleştirildi.
 
Halı sahaların açılmasının ardından harekete geçen ekip gençlere sürpriz yaparak onları Gençlik Merkezinin çim sahasında ağırladılar. Gençlerin iş çıkışı saati denk getirilen futbol maçında doyasıya eğlenen ve günün yorgunluğunu atan gençler Gençlik Merkezi ekibine teşekkür ettiler.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
 
“Hayat her birimize eşit şartlarda davranmıyor maalesef ama elimizdeki imkânları sonuna kadar gençlerin hizmetine sunmaktan da geri kalamayız. Saniyede çalışmak zorunda kalan ve meslek edinen gençlerimizle ilgili projeler yapmak uzun zamandır hayalimizdi ve çok şükür onların hayallerini gerçekleştirmekle başladık işe. Kendi isteklerine göre özgürce hareket etmek ve kendilerini özel hissetmelerini sağlamak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü gençlerimiz bizim için çok kıymetli.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet