Skip Navigation Links

Kaymakam Sandıkçı şampiyonlara yemek verdi..

Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1 Amatör kümeye yükselen Dörtyol Belediye Spor Futbol Takımına geçtiğimiz hafta içer

Spor   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL
Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1 Amatör kümeye yükselen Dörtyol Belediye Spor Futbol Takımına geçtiğimiz hafta içerisinde hizmete giren Çöp Şiş Restauranda bir yemek verdi.
Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı tarafından Çöp Şiş Restauranda verilen yemeğe spora olan yakınlığıyla bilinen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuzyolcu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Malmüdürü Cahit Can, Kulüp Yöneticisi Metin Dağlıoğlu, Takım Antönörü Üzeyir Güven, Takım Kaptanı Uğur Karabulut ve takım oyuncularının tamamı katıldı. Kulüp Yöneticisi Metin Dağlıoğlu yemek öncesinde Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı’ya bu ince jestlerinden ötürü takım oyuncuları adına bir teşekkür konuşması yaparak; “Dörtyol’daki ilk görev döneminizde de takımımıza olan büyük desteklerinizi unutmadık. Göreve tekrar geldiğinizde de aynı samimiyet ve sıcaklıkla bizleri kucakladınız. Bizlere bir ağabey, bir yol gösterici oldunuz. Bu gün takım oyuncularımıza verdiğiniz bu yemekle de gönlümüzdeki yeriniz bir kat daha arttı. Sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı’da sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını, elde edilen başarının takdir ve teşvik edilmesi gerektiğini belirterek; “Burada birbirinden güzide gençleri bir arada görüyorum. Yeşil sahalarda olmaları, bir spor aktivitesiyle uğraşmaları çok güzel. Kısa bir süre önce ilçemizdeki sportif faaliyetlere toplumun tüm kesimini dahil etmek üzere kurumlar ve serbest guruplar arasında Kaymakamlık Voleybol Turnuvası tertipledik. Aldığımız tepkiler çok olumlu ve bu bizleri çok memnun etti. İnsanlarımızın spora olan ilgilerinden de ayrıca memnun olduk. İnsan hayatının her evresinde bir sportif faaliyetle uğraşmalı. Bu yönde çaba sarf eden sizlere destek olmak da bizim görevimiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet