Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ATAKAŞ Hatay Spor’un Şampiyonluk Kupası İTSO’da Ziyarete Açılıyor

2019-2020 Futbol Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige çıkan Atakaş Hatayspor’un Şampiyonluk kupası bir hafta süre ile İskenderun Ticaret

 ATAKAŞ Hatay Spor’un Şampiyonluk Kupası İTSO’da Ziyarete Açılıyor

Spor   A+a-

2019-2020 Futbol Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige çıkan Atakaş Hatayspor’un Şampiyonluk kupası bir hafta süre ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında sergilenecek.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen protokol de Hatay spora sponsor olan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Hatay’ın Spor alanında gelişmesi için iş dünyası olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütü Savaş ile Hatayspor yöneticilerin hazır bulunduğu protokol imza töreni, İTSO Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirildi.
Protokol imza töreni sonrası Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a günün anısına Hatayspor imzalı fotoğraf ve kupa hediye etti.
Öte yandan Atakaş Hatayspor’un şampiyonluk kupasının İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası girişinde sergileneceği ve vatandaşların bir hafta süreyle kupayı görebilecekleri belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş