Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İki marka tek yürek: Atakaş Hatayspor

Atakaş Şirketler Grubu Hatayspor’un isim sponsoru oldu.

İki marka tek yürek: Atakaş Hatayspor Web
TV

Gündem   A+a-

  Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, düzenlenen törenle sponsorluk sözleşmesine imza attı.
İmza töreni öncesinde Hatayspor’u ve iş insanı Recep Atakaş’ı anlatan görüntüler izletildi. İş insanı Recep Atakaş Hatayspor kulübü tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlen törende yaptığı konuşmada, “Bütün Hataylılar olarak hepimizin 53 yıllık bir özlemi vardı. Şükürler olsun Hatayspor bunu gerçekleştirdi. Bu büyük başarıda emeği olan Hatay Valimiz Rahmi Doğan’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, milletvekillerine, kulüp başkanımıza, taraftarlarımıza ve tüm Hatay’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
HATAYSPOR’A İSİM SPONSORU OLMAKTAN BÜYÜK BİR GURUR DUYUYORUZ
Atakaş, “Tüm spor dallarında sponsorluk çok önemlidir. Bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Hatayspor başarılı olmaya devam edecektir. Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bizler Hatayspor’a isim sponsoru olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bize bunu layık gören valimize ve Hatayspor yönetimine çok teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.
ATAKAŞ HATAYSPOR’A EN FAZLA DESTEK VEREN İSİM
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 4 sene önce Hatayspor’un büyük bir krizin içinde olduğunu bugün ise atılan doğru adımlar sayesinde Süper Lig’e yükseldiklerini anlattı. Gaziantep’te tüm dinamiklerin şehrin takımına sahip çıktığını hatırlatan Başkan Savaş, “Sayın valimiz başta olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve iş insanlarımız bu sene bize Süper Lig yolunda destek oldular” dedi.
İş insanı Recep Atakaş’ın bugüne kadar Hatayspor’a en fazla katkı sağlayan isim olduğunu dile getiren Başkan Savaş, bu toplantıda Hatayspor’un isim sponsorluğunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek önümüzdeki haftada da
diğer sponsorluklar için Hatay’ın dinamikleriyle bir araya geleceklerini belirtti.

HATAY’IN HER DERDİNE KOŞAN, ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaptığı konuşmada, “Bugün güzel bir haber için bir araya geldik. Bu isim anlaşması Hatay’ın gücüne güç katacak. Recep Atakaş, bu şehrin yaşayan değerlerinden bir tanesi. Hatay’ın her derdine konuşan, çok değerli bir insandır. Sosyal sorumluluk projelerinin tamamında görev alıyor” dedi.
Hatayspor’un büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Vali Doğan, “Hatay’ın ekonomik gücü, potansiyeli var. Her kesimden her inançtan insan Hatayspor’un bu büyük başarısından büyük bir keyif aldı. Süper Lig’e çıktık ve farklı bir kategoriye geçtik. Artık daha profesyonel, daha akılcı yöntemlerle ilerlememiz gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlarda profesyonel bir şekilde süreci götürüyorlar” dedi.
Yeni stat için de konuşan Vali Doğan, “Gençlik ve Spor Bakanımız, milletvekillerimiz çok büyük destek verdiler. Teşekkür ediyoruz. En kısa sürede takımımın yeni yuvasına kavuşmuş olacak. Bugünkü protokolle birlikte takımın adı Atakaş Hatayspor olacak. Recep abiye, Hatayspor yönetimine, milletvekillerine şükranlarımı sunuyorum” sözlerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, ve Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan tarafından isim sponsorluğu protokolü imzalandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İki marka tek yürek: Atakaş Hatayspor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar