Skip Navigation Links

Kerem Kök 16 Yaşında Bursa Spor'da Profesyonel Oldu

Hatay Amatör Küme takımlarından Karaağaç Spor'un alt yapısında yetişen ve 2 sezon önce Bursa Spor'a transfer olan 16 yaşındaki (U-16) Milli takım...

 Kerem Kök 16 Yaşında Bursa Spor'da Profesyonel Oldu

Spor   A+a-

Hatay Amatör Küme takımlarından Karaağaç Spor'un alt yapısında yetişen ve 2 sezon önce Bursa Spor'a transfer olan 16 yaşındaki (U-16) Milli takım futbolcusu Kerem Kök, 3 yıllık profesyonel imza attı.
ÜNLÜ FUTBOLCULARIN MENAJERLERİ KÖK'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI
Geleceğin yıldız futbolcuları arasında gösterilen ve çok sayıdaki Süper lig takımlarının renklerine bağlamak istediği 16 yaşındaki Kerem Kök'ün imza töreni Bursa Sözlüce tesislerinde yapıldı.
İmza törenine Bursa Spor Kulüp Başkanı Mesut Mestan, aralarında Milli takım futbolcuları Selçuk İnan, İsmail Köybaşı ile Caner Erkin'in de bulunduğu çok sayıdaki futbolcuların menajerleri Batur Altıparmak ile Hayrettin Kılıç, Kerem Kök'ün annesi Sevilay Kök, Kök ailesinin dosları ile kulüp yöneticileri katıldı.
Menajerleri Batur Altıparmak ile Hayrettin Kılıç, genç futbolculara övgüler yağdırırken, Kerem Kök'ün ise yetiştirme bedelinin ise Cuma gününe kadar TFF ye yatacağı öğrenildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet