Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mv. Abdulkadir Özel; Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Mv. Abdulkadir Özel; Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Mv. Abdulkadir Özel; Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Belen   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Soğukoluk, Halilbey, Atik, Kıcı, Şenbük ve Ötençay mahalle muhtarlarıyla birlikte, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, yapılabilecek hizmetler üzerine istişarede bulundu.
 
İki gün boyunca Belen’de ziyaretlerde bulunan Vekil Özel, “Samimiyet ve muhabbet ile hemşerilerimizi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya gelerek gönül köprümüzü daha güçlü hale getiriyoruz. Cumhur İttifakı milletvekilleri olarak Belenimize güzel hizmetleri getirme çabasındayız. Belen Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi, Noter, Emniyet Müdürlüğü bu zamana kadar ilçemize kazandırdığımız hizmetlerden birkaçı, merkez mahallelerimizde asfaltın başladığını görüyoruz. Allah’ın izniyle Belen hak ettiği hizmetleri almaya her zaman devam edecek. Belediye Başkanımız İbrahim Gül’ün çalışmalarını yakından takip ediyorum. Belene yakışır bir şekilde hizmetlerine ara vermeden çalışıyor. Genç dinamik ve çözüm odaklı bir kardeşim. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın birkaç isteği oldu. Belediyemiz ve bizlerin çabalarıyla bu istekleri de yerine getirip vatandaşlarımıza yardımcı olacağız, Belen bizim her zaman başımızın tacı” ifadelerini kullandı.
 
Ziyaret proğramına, Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün şehir dışında olması nedeniyle, Başkan Vekili Şit Mülayim, AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder ve partililer katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar