Skip Navigation Links

Bakan Koca'dan 81 İl Sağlık Müdürüne Corona Tedbirleri Telekonferansı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA,81 İlin İl Sağlık Müdürleri ile yaklaşık 4 saat süren bir telekonferans görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Koca'dan 81 İl Sağlık Müdürüne Corona Tedbirleri Telekonferansı

Sağlık   A+a-

 Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin KOCA, 81 İlin İl Sağlık Müdürleri ile 20.08.2020 tarihinde akşam saatlerinde yaklaşık 4 saat süren bir telekonferans görüşme gerçekleştirdi.
 
Gerçekleşen bu telekonferans görüşmede, Hatay ilinde ki vaka durumu ve alınan tedbirleri de değerlendiren Sayın KOCA, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT'tan ayrıca Hatay ili hakkında durum değerlendirmesi alarak, ilimizin vaka durumuna göre alınması gereken ek önlem ve tedbirleri, vaka artışının engellenmesine yönelik önerileri ve çalışmaları istişare etti.
Sayın Bakanımız; vaka artışının yoğun olduğu illerde alınacak ek tedbirleri, hastanelerde tanı ve tedavide yeni yaklaşımların ele alınarak, hasta ve temaslı bireylerin tespitinde hızlı hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi ve tedavilere süratle başlanılması talimatını verdi.
 
İl Sağlık Müdürlerinin de öneri ve yaklaşımlarını dinleyen Sayın Bakan, daha sonrasında telekonferans toplantısını sonlandırdı.
 
 
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü
Basın Yayın Birimi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet