Skip Navigation Links

Kırmızı-Lacivertliler 3 Futbolcuyu Daha Renklerine Bağladı

Kırmızı-Lacivertliler 3 Futbolcuyu Daha Renklerine Bağladı,İskenderun Demirçelikspor, Transfer Atağını Sürdürüyor

Spor   A+a-

Kırmızı-Lacivertliler 3 Futbolcuyu Daha Renklerine Bağladı
İskenderun Demirçelikspor, Transfer Atağını Sürdürüyor


TFF 2. Liginde mücadele edecek, Güney’in temsilcisi İskenderun Demirçelikspor dış transferde 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı.
İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, prensipte anlaşmaya vardıkları oyunculardan 3’ü ile mukavele imzaladıklarını bildirdi. Transfer komitesinin izleyip olumlu rapor verdiği oyuncuları takıma kazandırmayı sürdürdüklerini ifade eden Gül, ‘’Transfer çalışmalarımız kapsamında son olarak Kartalspor’dan orta saha oyuncusu Reha Çanakçı, Mardinspor’dan sol kanat oyuncusu Burak Boz ve Orduspor’un stoperi Rıdvan Koçak ile mukavele yaptık. Galatasaray alt yapısında yetişen, İstanbulspor, Rizespor, Tepecikspor ve Kartalspor’da da forma giyen 22 yaşındaki Reha Çanakçı ve Düzcespor’da profesyonelliğe geçmiş, Darnanelspor, Kastanomu, Kars ve Mardinspor’da oynayan 24 yaşındaki Burak Boz ile 2’şer yıllık; Orduspor’dan takımımıza kazandırdığımız 22 yaşındaki Rıdvan Koçak ile 1 yıllık sözleşme imlazadık. Her 3 oyuncu da takımımıza yararlı olabilecek, deneyimli futbolculardır’’ dedi.
Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Gül, bu nedenle takım kadrosunu güçlü ve geniş tutmaya önem verdiklerini belirterek, ‘’Transfer komitemizin ve Hocamızın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde 3-4 oyuncu daha takımımıza kazandırabiliriz. Lig uzun maraton, bunun için de güçlü ve geniş kadro kurmaya önem veriyoruz’’ şeklinde konuştu.
Bu arada, takımın yeni sezon hazırlığı için 20 Temmuzda Bolu'da kampa gireceği belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet