Skip Navigation Links

Azim ve Kararlılık Zorlukları Yener…

Yener Eğitim Kurumları Başarıyı Ödüllendirdi

Azim ve Kararlılık Zorlukları Yener…

Eğitim   A+a-

 Eğitimin yükselen yıldızı sloganı ile eğitime büyük hizmet veren Yener Eğitim Kurumları, bünyesinde eğitim gören öğrencilerinin başarıları karşısında gurur duyduklarını belirterek ödüllendirdi.
İskenderun ve çevresinden gelen öğrencilere eğitim alanında büyük katkılar sunmaya çalıştıklarını söyleyen Adnan Yener, büyük bir gururu yaşadıkları için bir araya geldiklerini söyledi. Yener, Sekizinci sınıf öğrencilerinden Galatasaray Lisesi, Mersin, Dörtyol ve İskenderun fen liselerini kazanarak başarı gösteren öğrencilerini tebrik etmek onlara hediye vererek bu gururu paylaşmak istediklerini belirtti.
Yener Eğitim Kurumları olarak, ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim verdiklerini hatırlatan Adnan Yener, İskenderun'da Yunus Emre, Mustafa Kemal, Sarimazi, Çarşı ve Akademi olarak 5 şubesiyle ilkokuldan liseye kadar eğitimin her aşamasında öğrenciler yetiştirdiklerine dikkat çekti.
Başarının en büyük kısmının öğrencilerin kendilerine ait olduğunu buna büyük katkı veren aileleri ve öğretmen kadrosuna da teşekkür eden Yener şunları söyledi:
“ Kurumumuzda eğitim gören Yunus Emre Ortaokulu Öğrencilerinden Emir Naci Özdem Mersin Yahya Akyel Fen Lisesi, Rüya Aksoy Galatasaray Lisesi, Anı Zahide Eren Tosçelik Fen Lisesi, Eylül Karagül Tosçelik Fen Lisesi, Mehmet Bostancı Dörtyol Fen Lisesi ve Hanife Uysal Ortaokulundan Bünyamin Yelken Dörtyol Fen Lisesi. İnönü Ortaokulu Öğrencisi Ali Eren Karakulak Tosçelik Fen Lisesi, Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu öğrencisi Ahmet Selim Kesik Dörtyol Fen Lisesini kazanarak bizleri gururlandırdılar. Onlara mini bir ödülümüzü takdim ederek bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet