Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji’nden Örnek Karar!

Eğitim Paylaşınca Daha Güzel…

 Yükseliş Koleji’nden Örnek Karar!

Eğitim   A+a-

 
Zor Günlerde Okul Veli Dayanışmasının En Güzel Örneği …
 
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Covid 19 salgınla mücadele kapsamında eğitim faaliyetinin yüzyüze veya uzaktan yapılması süreciyle ilgili belirsizlikle ilgili velilerin yüreğine su serpen bir karara imza attı.
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü olarak, uzaktan eğitim verilen süresi gözönünde bulundurularak faturanın indirimli olarak veliye yansıtılacağını belirten Genel Müdür Aykut Davut Öktem, tüm dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiği bir dönemde, eğitim kurumu- veli dayanışması adına, çocukların geleceğini düşünerek fedakarlık yapmak ihtiyacı hissettiklerini söyledi.
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem açıklamasında şöyle dedi:
Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli bölge halkımız.
Covid-19 pandemi süreci hayatı etkilemeye devam ediyor.
Zor zamanlarda da yapılması gereken en önemli şey, eğitimdir. Kurtuluş savaşından sonra, hiroşimadan sonra hep eğitim toplantıları yapıldı. Bir ülke kurulurken hep eğitim kongreleri yapıldı. Çünkü eğitim bir ülkenin temel taşıdır. Bu yüzden belirtmek isterim ki kampüsümüz; Milli Eğitim Bakanlığı’nın alabileceği olası bütün karar ve senaryolar için hazırlıklarını tamamlamıştır.
Alınan tüm önlemlerle 21 Ağustos 2020 tarihinde 8 ve 12. sınıflara yüz yüze eğitime başlıyoruz. 21 Eylül 2020 tarihinde de diğer kademelerin açılacağını umuyoruz. Şayet belirtilen tarihten sonra, tekrar yüz yüze eğitimin yerine uzaktan eğitime devam edilirse bizim maddi manevi öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi bildirmek isterim. Uzaktan eğitim durumunda, eğitim bedelinde gerçekleştirilecek indirim tutarı Eylül ayından itibaren her ay sonunda faturalara yansıtılacak ve velilerimize iade edilecektir. Yüzde 50 indirimli okul gün birim ücreti; öğrenci sözleşmesinde imza altına alınan eğitim ücreti üzerinden, okulun uzaktan eğitim verdiği gün sayısı dikkate alınarak yapılacaktır.
Süreç ne şekilde gerçekleşirse gerçekleşsin, kurum olarak her zaman öğrencilerimizin ve siz değerli ailelerinin yanında olduğumuzu belirtir, sağlıklı günlerde yeniden bir arda olmayı temenni ederim.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet