Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Kaymakam İlk Mesaisinde Covid-19 Denetimi Yaptı

Kaymakam Ali Murat KAYHAN ilk mesaisinde Dörtyol Belediye Başkanı Keskin ve İlçe Sağlık Müdürü Canpolat ile Covid-19 denetimleri yaptı.

Yeni Kaymakam İlk Mesaisinde Covid-19 Denetimi Yaptı

Dörtyol   A+a-

 Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
Hatay'ın Dörtyol İlçesine Temmuz ayı kararnamesiyle atanan Kaymakam  Ali Murat KAYHAN ilk mesaisinde Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve İlçe Sağlık Müdürü Halil Canpolat ile Covid-19 denetimleri yaptı.
Çaylı Caddesi üzerinde esnafları gezen Dörtyol Kaymakamı Ali Murat Kayhan işyeri sahiplerine girişlerde vatandaşlara maske denetimi yapmalarını, ateş ölçümlerinin yapılmasını ve dezenfektan verilmesi konularında tavsiyelerde bulundu.
Salgın sürecinin ciddiye alınması ve tedbirlerin elden bırakılmamasını tavsiye eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin'de; "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi dünyada hızla yayılmaya devam ediyor. Sosyal uzaklaşma, temastan kaçınmak ve seyahate çıkmamak bu dönemde büyük bir önem taşımakta. İl ve İlçe Hıfzısıha kurullarımız salgın sürecinde uyulması gereken kuralları belirlemiş ve halkımıza duyurmuş olmasına rağmen salgın ciddiye alınmalı ve tedbirler gönüllü olarak uygulanmalıdır. Salgınla mücadele süresi genel olarak aylar ile salgın sonrası toparlanma süreci ise yıllar ile ölçülmektedir. Ancak, kriz her kurum için bir felaket anlamına gelmek zorunda değildir. İyi yönetilen bir kriz süreci, gelecekteki olası tehditlerin ve risklerin hızlı bir şekilde tespit edilmesini ve krizle mücadele sisteminizin gelişmesini sağlamaktadır. Halkımızın bu süreçteki kurallara gönüllü olarak uymaları toplum sağlığı açısından önem taşımaktadır" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş