Skip Navigation Links

Nursan'dan İlk 5'e Karşılıksız Burs!!!

Anadolu Liselerine kayıt yaptıracak veli ve öğrencilerin, Payas Nursan Anadolu Lisesi'ni gezdikten ve imkanları gördükten sonra okul tercihini yapmala

Gündem   A+a-

 


Anadolu Liselerine kayıt yaptıracak veli ve öğrencilerin, Payas Nursan Anadolu Lisesi’ni gezdikten ve imkanları gördükten sonra okul tercihini yapmaları önemli bir husus.
Nursan Anadolu Lisesi’ne girecek en yüksek puanlı ilk beş öğrenciyi ise Nursan Şirketler Grubu tarafından mezun oluncaya kadar verilecek karşılıksız burs bekliyor.
 
Nursan’dan İlk 5’e Karşılıksız Burs!!!
Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesi’nde dört dörtlük eğitim veren Nursan Anadolu Lisesi, bir ilk’e daha imza atmanın gururunu yaşıyor.
Türkiye’nin gözde sanayi kuruluşlarından Nursan Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’in büyük özverilere yaptırdığı Nursan Anadolu Lisesi’ne en yüksek puanlarla girecek ilk beş öğrenciye, mezun olana kadar karşılıksız burs verilecek.
Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle sevilen ve başarılarla dolu bir profil ortaya koyan Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, okulu yaptırmakla kalmayıp, en yüksek puanlarla okula kayıt yaptıracak ilk beş öğrenciye de burs vererek hayırseverlikte son noktayı da koymuş oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet