Skip Navigation Links

Yeni İskenderunSpor Final'de Peki İskenderunlular Nerede ?

Yeni İskenderunSpor olarak yönetim ve oyuncular üstlerine düşen bütün görevleri tek tek başarırken İskenderun halkı, sanayici iş adamları, Seçilmişler

Spor   A+a-

Yeni İskenderunSpor olarak yönetim ve oyuncular üstlerine düşen bütün görevleri tek tek başarırken İskenderun halkı, sanayici iş adamları, Seçilmişler ve atanmışlardan esnafına kadar nerede olduğu merak konusu.

Zor şartlarda kısıtlı bütçeyle yollarına devam eden Yeni İskenderun Spor'a sahip çıkmak gerekirken duyarsız kalmaları bir hayli kafa karıştırıcı. 3. lig terzi tenzil maçlarında güzel bir oyun ortaya koyarak finale adını yazdırdı. Finalde ki rakibi olan Kozan Belediyespor'u yenerek 3. Lig takımı olarak tekrar profesyonellik ünvanını almak istiyor.

Kayseri'de yapılan 3. Lig terfi tenzil maçında Yeni İskenderunspor, Muş Şeker Sporu 2-0 yenerek finale çıkan taraf oldu. Yeni İskenderun Spor'un golleri Zeyni ve Ender'den geldi.

Yönetimin ve Taraftarın beklediği gibi bir maç çıkartan Yeni İskenderunSpor 3.Lige bir adım daha yaklaşarak hedeflerine odaklandıklarını gösterdiler.

Bu son maçta iskenderun'daki bütün iş adamlarını, iskenderun halkını, esnafını, seçilmişini, atanmışını herkesin takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Final maçı Pazar günü saat 17.00'da Erciyes Stadında..

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet