Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP İskenderun’da Turan Bozkurt Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe kongresi tüm ilçe kongreleri gibi şölen havasında geçti.

 MHP İskenderun’da Turan Bozkurt Güven Tazeledi

Gündem   A+a-

 
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe kongresi tüm ilçe kongreleri gibi şölen havasında geçti. MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhur İttifakı ilçe başkanları ile vatandaşların katıldığı yıllardır halkın sevgisi ve takdirini kazanmış bir isim olan İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt güven tazeledi.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı yaptığı konuşmada, Hatay’ın Türkiye için önemine dikkat çekerek, oynanmak istenen tüm oyunların bozulduğunu hatırlattı ve her ülkücünün Hatay davasına sahip çıkması gerektiğini söyledi.
MHP İskenderun İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Turan Bozkurt yönetiminde şu isimler yer aldı: Ümit Özdemir, Yusuf Deveci, Orhan Muşluoğlu, Mehmet Kahraman, Bünyamin Saraçoğlu, A. Serdar Çotulay, Mhemet Bilgili, Abdullah Kesik, Gonca Gülay, Mehmet Ali Sezik, Lütfü Dönmez, Ahmet Yılmaz, Tufan Parmaksız, Mehmet Altun, Kenan Yıldırım, İhsan Kılıç, Emel Sönmez, Fevzi Kazak, Zeki Serdar Kınal, Ali Genç, Fatih Güneş, Aydın Bayram, Veli Köse ve Serdar Dinçer.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar