Skip Navigation Links

İskenderunspor 1967 3 Puana Hedeflendi

Spor Toto 3. Lig takımlarından İskenderunspor 1967, Antalya deplasmanında üç puan mücadelesi verecek.

Spor   A+a-

325" align="top" src="/userfiles/image/%C4%B0skspor%20antalya%20BB.jpg" alt="" />
 
Spor Toto 3. Lig takımlarından İskenderunspor 1967, Antalya deplasmanında üç puan mücadelesi verecek.
Pazar günü saat 16:00’da Kepez Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan İskenderun temsilcisi Cumartesi günü Mardan Stadın’da yaptığı çalışmayla otelde kampa girdi.
Teknik sorumlu Can Güven takım oyuncularıyla toplu olarak bir konuşma yaparak Pazar günü oynayacakları maçın önemini futbolculara anlatarak onların nasıl davranmalarını
anlattı. Sahada özellikle rakip kalede gol yollarında ciddi bakı kurmalarını isteyen güven futbolcularla tek tek ilgilendi. Antalya Atatürk Stadı’nda yapılan antrenmanda iki grup halinde çalışan futbolcuların morallerinin oldukça yüksek oldukları görülürken, Pazar günü oynanacak maçın mutlaka kazanılması yönünde fikir birliğine vardılar.
İskenderunspor 1967 teknik sorumlusu Can Güven: “Geçtiğimiz hafta kendi evimizde bir puan alarak taraftarımızı üzmüştük. O maçın hemen ardından çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürerek bu maça hazırlandık. Pazar günü oynayacağımız maçı alarak İskenderun halkına armağan etmek istiyoruz ve yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet