Skip Navigation Links

Belen’de Başkan Gürbüz “Güven Tazeliyor”

Milliyetçi Hareket Partisi 13.08.2020 Perşembe günü saat 10’da, Belen 13. olağan kongresini gerçekleştirecek.

Belen’de Başkan Gürbüz “Güven Tazeliyor”

Belen   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi 13. Büyük Olağan Kurultay’ının 14 Mart 2021 olarak belirlemesiyle birlikte, ilçe ve il kongrelerini gerçekleştirmeye başlayan Milliyetçi Hareket Partisi 13.08.2020 Perşembe günü saat 10’da, Belen 13. olağan kongresini gerçekleştirecek.
Tek listeyle gidilmesi planlanan kongrede mevcut ilçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’ün güven tazelemesi bekleniyor.
Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle sadece delegelerin ve davetlilerin katılacağı kongre, Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde yapılacak.
Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Başkan Seyfullah Gürbüz; “Milletimizin ve devletimizin her daim güçlü bir şekilde ayakta dimdik durması adına ülkücü hareketin bir neferi olmaktan her zaman onur duydum. Elbette KOVİD-19 hastalığından dolayı siyasal çalışmalarımız son zamanlarda sekteye uğrasa da elimizden gelen gayretin en iyisini yapmaya çalıştık.
Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, “Ne istiyorsak Türk milleti içindir, neyi amaçlıyorsak Türklüğün ve Türkiye Cumhuriyeti’nin parlak istikbaline hazırlık ve hizmettir. Bir olacağız, beraber olacağız, gönülleri fethedeceğiz. Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız.” Diyerek.
İlçe başkanlığım dönemimde teşkilat olarak kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı ortamını hiçbir zaman zedelenmesine izin vermeyerek, şükürler olsun ki Belen ilçemize üç hilal bayrağımızı dikerek, ilçemize hizmet etme şerefinde bulunuyoruz. Şimdiden 13. Belen olağan kongremizin, ilçemiz, ülkemize ve kutlu davamıza hayırlı olması diliyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet