Skip Navigation Links

Hatay Vali Yardımcısı Miras Yüzünden Annesini Ve Kardeşini Öldürdü!

Hatay Vali Yardımcısı, aynı zamanda Zeytin Dalı Harekat bölgesinin insani yardım koordinatörlüğü görevini yürüten Tolga Polat, Adana’da avukat...

 Hatay Vali Yardımcısı Miras Yüzünden Annesini Ve Kardeşini Öldürdü!

Gündem   A+a-

Hatay Vali Yardımcısı, aynı zamanda Zeytin Dalı Harekat bölgesinin insani yardım koordinatörlüğü görevini yürüten Tolga Polat, Adana’da avukat kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ı vurarak öldürdü...
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi 64004 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Vali Yardımcısı Tolga Polat, miras meselesi yüzünden kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Tolga Polat, annesi ve kardeşini tabanca ile vurarak öldürdü.
Adana polisi, Tolga Polat'ı olay yerinde gözaltına aldı.
TOLGA POLAT KİMDİR?
Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat,Adana-Aladağ, Kars-Susuz, Niğde-Çamardı Kaymakamlığı görevini de gerçekleştirdi.
Vali Yardımcısı Tolga Polat; 1975 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana İlinde tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.Vali Yardımcısı Tolga POLAT evli ve 3 çocuk babası.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet