Skip Navigation Links

MAS Akademi Personal Traınar Açıldı

MAS Akademi, Karaağaç Konarlı Mahallesi 10 Nisan caddesi no:50 Kuzey Concept arkası adresinde hizmet veriyor.

MAS Akademi Personal Traınar AçıldıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’da spor salonunda kişiye özel birebir spor ve idman imkanı sunan MAS Akademi Traıner, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir ve Joker Kafe VİP sahibi Sedat Demirbilek’in kurdeleyi kestiği mütevazı törenle kapılarını açtı.
Sporculara beslenme programı, çalışma saatlerinde birebir eğitmen eşliğinde idman ve daha bir çok imkanı sunan MAS Akademi, Karaağaç Konarlı Mahallesi 10 Nisan caddesi no:50 Kuzey Concept arkası adresinde hizmet veriyor.
MAS Akademi Kurucusu Muhammed Ali Selçuk, açılışa katılan başta Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün olmak üzere, aile yakınları, sporcular ve sevenlerine teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün yaptığı konuşmada, sporun, sağlıklı beslenmenin öneminin özellikle 8 aydır tüm Dünya’da devem eden Covid 19 salgınıyla bir kat daha önem kazandığını belirterek, farklı bir conseptte, hoca ile beraber spor yapma imkanı sunan MAS Akademi’nin kalabalık spor salonlarından sıkılan sporcular tarafından tercih edileceğine inandığını söyledi.
 
MAS Akademi’nin konsepti ile ilgili açıklama yapan Muhammed Ali Selçuk şöyle dedi: “Bu salon sadece kişiye özel olarak tasarlanmış hijyen kurallarının ekstra önem verilen, antrenman esnasında eğitmenlerin sizlerle birebir ilgilendiği çok özel bir salon. Kendisini geliştirmeye odaklanmış kişilerin tercih ettiği bir numaralı salon. Özel beslenme programınız hazırlanır, gün içerisinde bu programın takibine kadar yapılan çok farklı bir hizmetle tanışmaya hazır olun. Biz bir spor salonu değiliz, biz insanların belirli bir süre sonra aynada kendilerini farklı bir şekilde görmelerini sağlayan özel bir antrenman salonuyuz. Herkesi salonumuzu gezmeye ve kahve içmeye bekliyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
MAS Akademi Personal Traınar Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet