Skip Navigation Links

Traş, görevinden istifa etti.

İskenderunspor'da uzun yıllar forma giyen ve son iki sezonda teknik ekipte görev alan Ender Traş istifa ettiğini açıkladı.

Spor   A+a-

 
Traş, görevinden istifa etti.
İskenderunspor’da uzun yıllar forma giyen ve son iki sezonda teknik ekipte görev alan Ender Traş istifa ettiğini açıkladı.
İskenderunspor yardımcı antrenörü Ender Traş yaptığı açıklamasında istifa nedenlerini de açıkladı. Geçmişe dönen ve yıllardır formasını giymekten gurur duyduğunu açıklayan Traş açıklamasında: “İskenderunspor ile var oldum. İskenderunsporlu Ender olarak da Trabzonspor’a transfer olduğumda kulübüme de para kazandırdım daha sonra mili takımlarda da görev yaparak İskenderun ismini en iyi şekilde temsil ettim. Futbola veda ettikten sonra ise İskenderun da 1967 yılından bu yana kurulmuş bulunan ancak sahipsizlikten küme düşün ve uzun bir süre isminden bahsedilmeyen İskenderunspor’un tekrar yaşaması için amatör olarak tekrar futbola Sedat Uysal ve çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte tekrar döndük. Yeni İskenderunspor’u profesyonel yapmak için de birçok futbolcu arkadaşlarım gibi mücadelemizi sürdürdük. Gerçekten çok kaliteli bir ekiple mücadelemizi yaparak İskenderunspor’u tekrar profesyonel lige taşımanın mutluluğunu yaşadık. Takım kaptanlığımdan sonra ise yine çok sevdiğim turuncu mavili renkler ve İskenderunspor başkanı Sayın Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri bizlere teknik ekip olarak görev verdi ve bu görevi de layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bu yılda aynı şekilde çalışmalarımızı yaptık birçok yerde yapılan transferler tamamen arkadaşlık ve dostluktan kaynaklanmıştır. İskenderunspor’u bunda sonra kimse yıkamaz, çünkü bu takımın temelleri çok sağlam atıldı. Bende bundan sonra bu takımın türbindeki taraftarıyım. İskenderun’da bulunan herkese sesleniyorum artık İskenderunspor’a sahip çıkılmalı az sayıda da olsa takımlarına canı gönülden destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.
Bu takımın içerde ve dışarıda yıkmak isteyecek insanlar olacaktır elbet ama şuandaki yönetim ve futbolcular ile teknik ekip gerçekten bir birlerine çok bağlı ve güven duygusu olan insanlardan oluşmuştur. İskenderun’da hocalık ve futbolculuk yapmak gerçekten çok zor. Herkes bir birini altını oyma derdinde bu hoca iyi değil bunu görevden alın da yerine şu gelsin ben gelim diyerek çok kişi ayak oyunları oynama derdinde. Bu oyunları İskenderunspor’da olduğunu kastetmiyorum tüm amatör kulüplerde de olduğunu söylüyorum” açıklaması yapan Traş açıklamasının devamında “Aile sorunlarımdan dolayı birazcık kendimi toparlamak istedim. Bu nedenle aileme zamanımı ayırmak istiyorum kalbim ve gönlüm istemese de bu kararı almak zorunda kaldığımı sizlere belirtmek istiyorum. Hayatım boyuca turuncu mavili renkler ve İskenderunspor benim için çok önemli bir kulüp olmuştur bundan sonra da böyle kalacak açıklamasını yaptı.
Traş, yaptığı açıklamanın sonunda ise bu güne kadar kendilerine her zaman destek veren Kulüp başkanı Sedat Uysal, Yönetim kurulu üyelerine ve taraftara desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet