Skip Navigation Links

Milli Takım Sporcuları Payas'tan

Uluslar arası Çocuk Oyunları Halter Turnuvasında Türk Milli takımını temsil eden 3 sporcudan 2 si Payas Belediyesi sporcusu.

Spor   A+a-

 
 
Uluslar arası Çocuk Oyunları Halter Turnuvasında Türk Milli takımını temsil eden 3 sporcudan 2 si Payas Belediyesi sporcusu.
 
Konya’da düzenlenen Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Oyunları Turnuvasında ülkemizi temsil etmek üzere Halter takımımızdan 2 sporcumuz çağrıldı. Düzenlenen turnuvaya 25 ülkeden sporcular katıldı. Payas Belediyesi sporcuları 1. ve 2. olarak üstün başarı gösterdi.
 
Payas Belediyesinin sporcuları turnuvada üstün başarı göstererek 56 Kg. da Can Turan 1. oldu 50 Kg. da Ahmet Çağdar 2. oldu.
 
23 Nisan törenlerinde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sporcuları Payas halkına tanıtarak Payas’a Milli onuru yaşattıkları için ödüllendirdi.
 
Başarılı olana Ev ve Araba Sözü
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı konuşmada; “ Birçok dalda sporcu yetiştirmekteyiz, sporcularımızla Milli Takımlarımıza hizmet ediyoruz. Sporcularımızın aldığı her başarıyı ödüllendiriyoruz. Milli takımlarımızda Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olacak sporcularımıza ev, Avrupa şampiyonu olacak sporcularımıza son model araba hediye edeceğiz. Alt yapılarda her türlü desteği sunduğumuz çocuklarımızın başarılı olacaklarına ve Payas’a Şampiyonluklar getireceklerine inanıyorum” dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet