Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa Yöresel Ürünler Pazarı Kuruldu..

‪Türkiye’nin en güzel yol üstü köylü pazarlarından biri olacak HassaYöresel Ürünler Pazarımız bitti‬.. Hassa’mıza ve vatandaşlarımıza hayı

 Hassa Yöresel Ürünler Pazarı Kuruldu..

Gündem   A+a-

 
‪Türkiye’nin en güzel yol üstü köylü pazarlarından biri olacak HassaYöresel Ürünler Pazarımız bitti‬.. Hassa’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun..
 
‪Seçimde söz verdiğimiz bir hizmeti daha Hassa Belediyemiz ve DOĞAKA ile birlikte hayata geçirdik‬.. Sabırla takibimiz sonucu bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz..
 
‪Hassa’nın Ekolojik pekmezi, salça, turşu, çökelek, patlıcan biber kurusu, tuzlu yoğurdu, keçi peyniri sizi bekliyor‬..
 
Hatay’dan Gaziantep’e, Kilis’e, Kahramanmaraş’a giderken veya bu şehirlerden Hatay’a gelirken gönül rahatlığıyla durup alışveriş yapacağınız bir mekan oldu..
 
Kışın soğukta, yazın sıcakta, yağmurda, çamurda, kar altında binbir zorluklar yaşayan yol kenarında satış yaparak ekmeğini çıkartmaya çalışan esnafımız da artık rahat edecek....
 
Türkiye’ye örnek olacak bu projeyi birlikte hayata geçirdiğimiz DOĞAKA Genel sekreteri Onur Yıldız, Kaymakamımız Yusuf Turan ve bu hizmeti en başından beri çok isteyen Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’a ve emeği geçen isimsiz kahramanlara teşekkür ederim..
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş