Skip Navigation Links

Kırıkhanspor Kupaya Veda Etti

Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu'nda dün Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Kırıkhanspor, artık lige yönelik hedeflere ağırlık ver

Spor   A+a-

Kırıkhanspor Kupaya Veda Etti
Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu'nda dün Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Kırıkhanspor, artık lige yönelik hedeflere ağırlık verecek.
Teknik direktör Ali Beykoz, Kasımpaşa karşılaşmasında iyi futbol sergileyemediklerini, maçı talihsiz gollerle kaybettiklerini söyledi.
İstanbul'daki karşılaşmadan sonra takımın yeniden hazırlık kampı için Antalya'ya döndüğünü belirten Beykoz, şöyle devam etti:
''Gücümüz ve kapasitemiz belli. Ona rağmen Ziraat Türkiye Kupası'na renk katarak ilçemizin adının duyurulmasını sağladık.
Grupta ilk maçımızda Bursaspor ile 1-1 berabere kalmıştık. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve dün de Kasımpaşaspor'a yenildik. Son maçımızı da 26 Ocak Çarşamba günü sahamızda yapacağız. Kupada şansımız tamamen bitti. Ağırlığımızı lige vereceğiz. Antalya'daki kampta 4 hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz. Daha sonra da 2. yarının ilk maçında 23 Ocak Pazar günü İstanbul'da Beylerbeyi ile karşılaşacağız.''
Beykoz, yeni transfer ettikleri 5 futbolcunun takıma uyum sağladıklarını sözlerini ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet