Skip Navigation Links

Payas Taraftarının Hakem İsyanı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesi, Çarşamba günü Payas Semt Sahası'nda oynanan futbol karşılaşmasıyla çalkalanıyor.

Spor   A+a-


Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesi, Çarşamba günü Payas Semt Sahası’nda oynanan futbol karşılaşmasıyla çalkalanıyor.
Payas Belediyespor ile Karayılan Belediyespor arasında oynanan Hatay Süper Amatör Lig karşılaşmasında, 5 ve 10’ncu dakikalarda gelen kırmızı kartlar taraftarı çileden çıkardı.
Soğuk havaya rağmen taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada, hakem Mehmet Cem Hanoğlu’nun 5’nci dakikada futbol yaşantısında sarı kart bile görmemiş Payas Belediyespor’lu Ali Gürsoy’a ve 5 dakika sonra da yine takım arkadaşı Utku Başman’a kırmızı kart gösterince, taraftarlar ve futbolcular çileden çıktı.
9 kişiyle olağan üstü bir performans gösteren Payas Belediyespor’un tek kale oynadığı maçı, şanssız bir şekilde yediği gol ile kaybetti.
 
Maçı iki eksikle götürmek zorunda kalan Payas Belediyespor, 1-0 sonucuyla Karayılan Belediyespor’a değil taraftarlara göre hakeme yenilmiş oldu.
Maçta gergin anlara neden olan hakem Mehmet Cem Hanoğlu, Payas’lı taraftarları çileden çıkardı. Maçın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen taraftar ve futbolcuların sakinleşemedikleri öğrenildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet