Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven 'Bu Bayramı Dilediğimiz Gibi Geçiremedik'

Arsuz Belediyesi, Kurban Bayramında da tüm ekipleri ile sahada yer alarak, ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam etti.

Başkan Güven 'Bu Bayramı Dilediğimiz Gibi Geçiremedik'

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi, Müdürlüklerine bağlı tüm ekipleri ile Kurban Bayramında gerçekleştirdiği çalışmalarda halkın takdirini topladı. Bayram tatilini fırsat bilenlerin ilçeye akın etmesiyle birlikte ilçe nüfusu 400 bini aştı. Tatilcilerin akınıyla ilçede teyakkuzda olan Arsuz Belediyesi ekipleri, bayram tatili boyunca çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; çöplerin toplanması, cadde ve sokakların temizliği işlerini gerçekleştirirken, Zabıta Ekipleri tüm iş yerlerinde, kurban kesin noktalarında, sahillerde, plajlarda ve halkın kullanımına açık olan tüm alanlarda denetimlerini sürdürdü. Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri, dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürürken, ilaçlama çalışmalarını da gerçekleştirdi.
Arsuz ’un tatil için en çok tercih edilen ilçeler arasında yer aldığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Pandemi sürecinden dolayı bu bayramı dilediğimiz gibi geçiremedik. Belki de sevdiklerimizi, büyüklerimizi ziyaret bile edemedik. Ancak bizim ve sevdiklerimizin sağlığını korumamız da biraz buna bağlıydı. Arsuz Belediyesi olarak, İlçemizde vatandaşlarımıza ve dışardan gelen misafirlere en iyi hizmeti vermek adına tüm imkânlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Belediye olarak en önem verdiğimiz ve hassas olduğumuz konuların başında güvenlik ve sağlık gelmektedir. Vatandaşlarımızın sağlığını koruması adına üstümüze düşen tüm çalışmaları imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Çöplerin toplanması, cadde ve sokakların temizlenmesi, dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları, zabıta ekiplerimizce perakende satış yapan iş yerlerinde, plajlarda, sokaklarda, eğlence mekânlarında ve daha birçok alanda fiyat, maske, eldiven ve sosyal mesafe denetimlerini gerçekleştiriyor. Halkımızın da bu konuda gereken hassasiyeti gösterdiğini biliyorum. Arsuz’ un kalkınması, ülkede ve dünyada tanınabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışacağız,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar