Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Spor Camiasını Heyecanlandıran Buluşma

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TFF 2. Liginde mücadele eden GMG Kastamonu Spor Kulüp Başkanı...

Spor Camiasını Heyecanlandıran Buluşma

Spor   A+a-

 Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TFF 2. Liginde mücadele eden GMG Kastamonu Spor Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün ile Bölgemizin yetiştirdiği spor adamlarından Kastamonu Spor Sportif Direktörü Güney Kanat, Belediye binasında bir araya gelmesi spor camiasını heyecandıracak görüntü oluşturdular.
Neşe içerisinde geçen görüşmede ülkemizin en genç kulüp Başkanlarından 21 yaşındaki GMG Kastamonu Spor kulüp Başkanı Enes Ege Aygün, beraberinde getirdiği Kastamonu Spor'un 37 numaralı formasını hediye etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
İskenderun'da futbol adına sıcak saatler yaşanıyor. Önceki gün kentimize gelen Gmg Kastamonuspor klüp başkanı Enes Aygun ve İskenderunlu hemsehrimiz Kastamonuspor Sportif Direktörü Güney Kanat'ın, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun belediye başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyareti akıllara İskenderunsporla ilgili bir girişim mi var sorunlarını getirdi.
 
Kamuoyundaki son günlerde konuşulan Erzinspor'un İskenderun'a devredilme iddiaları da bu ziyaret sonrası güçlenmiş oldu. Ayrıca Gmg Kastamonuspor Kulüp başkanı Enes Aygün'un resmi sosyal medya hesabından paylaştığı "İşbirliği ve proje mesajının sonuna Turuncu-Mavi çok yakında" notu İskenderun'daki futbolseverleri heyecanlandırdı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar