Skip Navigation Links

'Ya Hakkımızı Alırım; Ya Hakkından Gelirim'

İYİ PARTİ İL BAŞKANI A. ŞEFİK ÇİRKİN DÖRTYOL'DAN HBB BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ'A SESLENDİ; 'YA HAKKIMIZI ALIRIM; YA HAKKINDAN GELİRİM!'

'Ya Hakkımızı Alırım; Ya Hakkından Gelirim'Web
TV

Dörtyol   A+a-

 İYİ PARTİ İL BAŞKANI A. ŞEFİK ÇİRKİN DÖRTYOL'DAN HBB BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ'A SESLENDİ; "YA HAKKIMIZI ALIRIM; YA HAKKINDAN GELİRİM!"
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
İyi Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker'in ev sahipliğinde Fourway Otelin düğün salonunda partilileriyle bir araya gelerek yaklaşan İl Kongresini konusunda görüş alış verişinde bulundu.
İlçe seçimlerinin tamamını demokratik bir ortamda yaptıklarını belirten İyi Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin, 9 Ağustos 2020 Pazar günü tam bir demokrasi şöleninde İl kongresini gerçekleştireceklerini belirtti.
HBB Başkanı Lütfü Savaş'ın yaptığı açıklamaların sorulması üzerine ise bir açıklama yapan İyi Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin; "Sayın BŞB Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldığı bir programda hakkımda aslı astarı olmayan beyanlarda bulunmuş. Bu açıklamanın İYİ Parti il kongresinden önce yapılması umarım basit bir tesadüftür. Kendisine bayramı zehir etmemek için cevabımı bayramdan sonra vereceğim. İYİ Partililer de inanıyorum ki cevapların 9 Ağustos’ta İYİ bir kongre ile vereceklerdir. Ancak şu kadarını ifade etmek isterim ki bir dostun BŞB olarak Hatay siyasetini mahalle dedikoduları ile idare ediyor olması ve seviyesini zaman zaman kaybetmesi gerçekten çok üzücü. Kendisi 2004 yılından beri şahsımdan önemli iyilikler görmüş biridir yani demek istiyorum ki düşmanım değildir. Ayrıca biz kendisini eleştirirken “ mahallemizin çocuğu “ ülkücü “ kardeşimiz “ sıfatlarını kullanırken, kendisinin “ kaçak güreşiyor “ gibi sıfatlar kullanması siyasetin düştüğü seviyeyi anlamak açısından çok aydınlatıcı. Ben yine de bu kardeşimiz adına çok üzüldüm . Şefik Çirkin şahsi değil milli düşünür bunu da herkes bilir. Çirkin ailesi devlet hürmetkarı, millet hizmetkarıdır. Hatay gibi devletimiz açısından çok hassas bir yerde koca bir ittifakı bitirmek ya da zedelemek bir kere soy adımızla bağdaşmaz. Ama ittifak adı altında gayri meşru ilişkilerle pazarlıklar yapılması ve bundan İYİ Partinin zarar görmesi doğrusu bizim midemizin kaldıracağı bir iş değildir. Bizim derdimiz İYİ Parti teşkilatlarının ve partililerimizin hakkı hukukudur. Millet İttifakı Sayın Akşener ve Sayın Kılıçdaroğlu tarafından kurulmuştur bir kere hatırları başımız üstünedir. Bozmak yine ikisinin takdiridir bizim haddimiz değildir. Buradan kendisine şimdilik tek bir soru soruyorum; Mesela Türkiye’nin her yerinde Millet İttifakı’nın kazandığı her yerde BŞB makamlarına İYİ Parti’den bürokratlar atanırken HBB’de tek bir İYİ Partili atama yapılmış mıdır?Ayrıca bizim İYİ Parti olarak CHP teşkilatları saygıdeğer tabanı ile hiçbir sorunumuz olmamıştır bunun da bilinmesinde fayda vardır. " dedi ve ekledi; "Hiç kaygı etmeyin ya hakkınızı alırım; ya hakkından gelirim!" diyerek konuşmasını tamamladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet