Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kazanan Belen Olacak...

HBB Genel Sekreteri Tazeaslan ve HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hamidioğulları, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret etti.

Kazanan Belen Olacak...

Belen   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan ve HBB Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ederek, Cumhuriyet mahallesinde başlayan asfalt yapım çalışmasını ve tarihi çeşmelerin restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, istişarede bulundu.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Başkan Gül; “Öncelikle Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri sayın Nihat Tazeaslan ve HBB Fen İşleri Daire Başkanı sayın Hasan Ziya Hamidioğulları’na bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. HATSU tarafından yapılan altyapı çalışmasının tamamlanmasıyla Belenimizin üç mahallesinin kanayan yarası olan yol çalışmalarımıza istişareli bir şekilde şükürler olsun ki başladık. Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümü görmek her mutluluğun üzerinde, birlikten kuvvet doğar diyerek Hatay Büyükşehir Belediyemizle birlikte, Belen ilçemizde güzel hizmetlere imza atıyoruz.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş