Skip Navigation Links

3. Lig'e Otobüs Kaldırın!

Kayseri'de yapılacak olan 3. lig terfi tenzil maçları için kuralar çekildi. Y. İskenderunspor'un rakibi Muş Şekerspor oldu.

Spor   A+a-

Kayseri’de yapılacak olan 3. lig terfi tenzil maçları için kuralar çekildi. Y. İskenderunspor’un rakibi Muş Şekerspor oldu. İskenderunluyum diyen herkesin takımına sahip çıkması için taraftarları Kayseri’ye götürmeleri ve takıma gerçek anlamda sahip çıkmaları gerekiyor. Unutulmamalıdır ki; Futbolda en önemli aktörlerden birisi de taraftar desteğidir.


Terfi tenzil maçları için Kayseri’ye giden Turuncu-mavili takımın öğleden sonra yapılan kura çekimi sonrası rakibi belli oldu. Muş Şekerspor ile eşleşen Yeni İskenderunspor 4 Haziran Cuma günü saat 17.00’de Kayseri’de karşılaşacak. Diğer maç ise saat 15.00’da Adıyaman Belediyespor ile Kozan Belediyespor arasında olacak.
Turuncu Mavili takımın kulüp Başkanı Sedat Uysal, takımın maç saatine kadar tüm hazırlıklarının tamamlandığını, mutlak tur atlamak için sahaya çıkacaklarını belirterek “Sporcusundan, taraftarına, hep birlikte buraya kadar nasıl geldiysek, bundan sonra da yolumuza devam edip, üçüncü ligi kucaklayıp kente dönmek istiyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet