Skip Navigation Links

Dörtyol Belediyespor yeni yönetimini seçti..

Fadıl Keskin, Hadi Yılmaz, Emir Bozkurt, Kenan Uçar, Fatih Mancak, Harun Yavuz, Metin Dağlıoğlu, M. Kenan Pekgürler, Muhammet Tok, Adnan Yavuz ve Ahme

Spor   A+a-

Dörtyol Belediye Spor Kulübü 18 Temmuz 2009 tarihinde çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yapılamayan Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısını Dörtyol Belediye Meclis Salonunda 32 üyenin katılımıyla gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Yönetim Kuruluna; Fadıl Keskin, Hadi Yılmaz, Emir Bozkurt, Kenan Uçar, Fatih Mancak, Harun Yavuz, Metin Dağlıoğlu, M. Kenan Pekgürler, Muhammet Tok, Adnan Yavuz ve Ahmet Avcı oy birliği ile seçildiler.
Faaliyet raporunda; “2008 yılında yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu olarak bu göreve getirilmiştik. Geçen süre zarfında bize yardımcı olan Yönetim Kurulu üyelerine, diğer üyelere, vatandaşlarımıza, sporcularımıza, antrenörlerimize ve sponsor olarak katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Bugün burada Belediye Spor Kulübünün olağan üstü kongresinde toplanmış bulunmaktayız. Kulübümüzde şu anda 105 kayıtlı üye bulunmaktadır. Kulübümüz Basketbol Futbol, Voleybol, Güreş ve Satranç branşlarında faaliyet göstermektedir. Bayan Basketbol takımımız Türkiye 3. Liginde mücadele etmektedir. 2008-2009 sezonunda 7 takımdan oluşan grubunda namağlup şampiyon olarak Sakarya'da yapılan 2. Lige terfi maçlarında büyük bir başarı göstermiş fakat 2. Lige çıkamamıştır” denildi. Divan Başkanlığını yürüten Bülent Akkoyun yeni yönetim kurulu için teklif olup olmadığını sordu. Tek bir liste olduğu açıklandı ve açıklanan liste üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamada oy birliği ile yeni yönetim kuruluna; Fadıl Keskin, Hadi Yılmaz, Emir Bozkurt, Kenan Uçar, Fatih Mancak, Harun Yavuz, Metin Dağlıoğlu, M. Kenan Pekgürler, Muhammet Tok, Adnan Yavuz ve Ahmet Avcı seçildiler. Denetim kurulu Üyeliklerine ise; Nuh Azgın, Kemal Baylam ve Cengiz Şahan seçilmiş oldu. Seçimlerin tamamlanmasının ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Eski yönetiminde bu kongrede aramızda olmasını tercih ederdik. Bu güne kadar spor severlerin desteğiyle bu günlere gelmiş olan kulübümüzü yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla daha ileriye götürme, daha iyi dereceler elde etme yolunda mücadele vereceğiz. Türkiye konjektöründe yerimizi almak istiyorsak sportif alanlarda da bir yere ulaşmak zorundayız. Dörtyollu spor severlere ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet