Skip Navigation Links

Basketçilerden Civelek'e ziyaret

Tekerlekli Sandalye Bayan Basketbol Milli Takım Basketçilerden Civelek'e ziyaret

Spor   A+a-

Avrupa şampiyonası hazırlıklarını İDÇ Spor Tesisleri'nde sürdüren Tekerlekli Sandalye Bayan Basketbol Milli Takımı, 'desteğini gördük' dediği İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i ziyaret etti. Milli takımın ziyaretine eşlik eden İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Erdoğan, Belediye Başkanı Dr. Civelek'le, belediye yemekhanesinde öğle yemeği yedi.
Görüşmeye sağlık sorunu nedeniyle gecikmeli geldiği, ama gençliğin enerjisi ve sıcaklığının kendisini rahatlattığını ve sağlığında da korkulacak bir durum olmadığını anlatan Civelek,"Siz gençler bizim geleceğimizsiniz. Sizi her yerde destekledik, destekleyeceğiz. Çünkü, sizler, hepimizin yarınlarımızsınız. O nedenle de her zaman sizlerle birlikte olacağız, her zaman sizleri destekleyeceğiz. Festivalde de sizinle olacağız" ifadesinde bulundu. Civelek, herkesin enerjisini birbirine karşı değil, birleşerek güzel çalışmalar için kullanması gerektiğini vurguladı.
Milli takımın antrenörü Ahmet Keskin, "Kamp hazırlıklarımızı, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi'nin sponsorluğunda İskenderun Demirçelik Spor Tesislerinde sürdürüyoruz. Turnuvada, başarılı olduğumuz takdirde 2010 yılında yapılacak dünya şampiyonluğuna katılma hakkını elde edeceğiz" dedi. İskenderunlu olan Keskin, kulüp binasıyla ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından, akıllı tuvalet uygulaması başlayacağını belirtti ve İskenderun Belediyesinin engellilere yönelik yüzde 50 indirimli su faturası uygulamasının diğer illere de güzel bir örnek teşkil etmesi gerektiğini anlattı.
Gençlik ve Spor Müdürü Erdoğan da, milli takım sporcularına ve sportif aktivitelere katkısı nedeniyle belediye başkanı Civelek'e teşekkür etti.
Milli takımın kaptanı Aliye Kocasoy ise, desteği nedeniyle Yusuf Civelek'e teşekkür etti. Milli takımın başantrenörü Kamuran Özdemir, antrenör Ahmet Keskin ve asistan Fatma Öksüz'le takım arkadaşları adına konuşan kaptan Kocasoy, Almanya'da turnuvada giydiği 9 numaralı formasını da Civelek'e hediye etti. Civelek de başantrenör Özdemir'e, ziyaretin anısına İskenderun resimli anı tabağı sundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet