Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı, Kurbanını Kızılay’a Bağışladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurbanını Türk Kızılay İskenderun Şubesi’ne bağışladı.

Başkan Tosyalı, Kurbanını Kızılay’a Bağışladı

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurbanını Türk Kızılay İskenderun Şubesi’ne bağışladı.
Başkan Fatih Tosyalı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm hemşehrilerini Kızılay’ın Türkiye genelinde başlattığı kurban bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti. Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasının 2020 yılında da devam ettiğini belirten Sivri, Kızılay’ın başlattığı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına bağış yaparak destek olan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
 
Bağış kampanyası ile ihtiyaç sahiplerinin sadece Kurban Bayramı süresince değil, yıl boyu ete kavuştuğunu kaydeden Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Kızılay kurban vekalet bedellerinin ise yurt içi 1.050 TL, yurt dışı 850 TL olarak belirlendiğini söyledi.
 
Türk Kızılay’ın Türkiye ve Dünya genelinde yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzattığını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kurban ibadeti toplumsal dayanışmayı ve yakınlaşmayı sağlaması bakımından çok önemlidir. Bu yıl Kızılay’a bağışta bulunarak kurban ibadetimi yerine getirmekten memnuniyet duydum. Türk Kızılay’a ve Şube Başkanımız Recep Sivri’ye iyiliğe aracı olduğu için teşekkür ederim” dedi.
 
ÇOCUKLARA HİJYEN KİTİ
Türk Kızılayı İskenderun Şubesi gün içerisinde, Hatay Toplum Merkezi ile beraber Cırtıman, Denizciler ve Meydan mahallesindeki çocuklara hijyen kiti dağıtımı gerçekleştirdi.
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, “Bilindiği gibi hijyeni en yüksek seviyede tutmak korona virüsle mücadelede yapılacak ilk adım. Biz de özellikle temizlik malzemeleri ve koruyucu ekipmanlara erişimde güçlük çeken ailerimizin çocuklarına bu konuda destek olmak adına dağıtımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet