Skip Navigation Links

LGS’de Arsuz’lu Köy Çocuklarının Başarısı !

Arsuz Günışığı Yine Fark Yarattı Lgs’de %0.01 ile %17 Dilimde 60 Öğrenci …

LGS’de Arsuz’lu Köy Çocuklarının Başarısı !

Arsuz   A+a-

 Türkiye genelinde Liselere Giriş Sınavı (LGS)’de binlerce öğrenci hayal kırıklığı yaşadı. Soruların zorluğu bir yana, Covid 19 salgı sürecinde eğitim öğretime uzaktan online olarak devam edilmesi, sokağa çıkma yasakları ve diğer kısıtlamaların olumsuz etkileri ve daha bir çok sebeple çocuklar LGS’de umduğunu bulamadı.
Hatay’ın Arsuz ilçesinde çoğu imkanları kısıtlı orta ve alt gelir grubu ailelerin çocuklarının LGS başarısı ise gururlandırdı.
Arsuz Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Günışığı Eğitim Kurumları bünyesinde LGS’ye kurslarıyla hazırlanan çoğu köy çocuğu ve orta gelir grubu ailelerin çocuklarının elde ettiği başarı, öğrenciler, veliler ve öğretim kadrosuna büyük bir mutluluk ve gurur yaşattı.
Özel Günışığı Eğitim Kurumları, Covid 19 salgın sürecinde uzaktan eğitim platformunu en hızlı kuran, öğrencilerini ve öğretmenlerini en kısa sürede sisteme adapte eden kurumlar arasında yer alırken, gece geç saatlere kadar öğrencileriyle grup veya birebir online eğitim vererek bu başarının zeminini hazırlamıştı.
 
Günışığı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, elde edilen başarının geçmiş yıllarda olduğu gibi öğretim kadrosu, öğrenci ve veli dayanışması ile elde edildiğini belirterek, LGS’de aldıkları puanlarla en iyi okullara gidecek öğrencilerini kutladı.
 
Her şart ve koşulda başarının azim ve inançla gerçekleşebileceğini ispatladıklarını belirten Özkan Sinan Gökpınar, geceli gündüzlü verilen mücedelede uzaktan eğitimi verirken öğrencilerini motive etmek için çalıştıklarını ve öğrencilerinin de aynı inançla öğretmenlerinin çabasını boşa çıkarmayarak başarıyı elde ettiklerini söyledi.
 
Günışığı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar yaptığı açıklamada şöyle dedi: Lgs’de %0.01 ile %17 yüzdelik dilim arasında 60 öğrenci derece yaptı genel toplamda %65 lik bir başarı elde ettik. Bu başarıyı 28 Temmuz’da açıklanacak Yks’de sonuçlarında taçlandıracağız. Derece beklediğimiz öğrencilerimiz var “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet