Skip Navigation Links

Suç Duyurusunda Bulundular !

Birkaç gündür gündemi meşgul eden CHP’den sert tepkilerin yükselmesine sebep olan, İskenderun Meteoroloji Müdürü Başar Bahar’ın sosyal medya..

 Suç Duyurusunda Bulundular !

Gündem   A+a-

 
Birkaç gündür gündemi meşgul eden CHP’den sert tepkilerin yükselmesine sebep olan, İskenderun Meteoroloji Müdürü Başar Bahar’ın sosyal medya hesaplarından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bir çok büyükşehir belediye başkanına hakaret etmesi nedeniyle CHP İskenderun Gençlik Kolları yönetim kurulu Başkan Av. Erdem Harmaoğlu başkanlığında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.
Suç duyurusunda bulunduktan sonra yönetim kurulu üyeleri Gençlik Kolları İl Örgütlenme Sorumlusu Ufuk Arslan, İlçe Sekreteri Alkan Köybaşı, İlçe Başkan Yardımcıları Ebru Mantaş, Hazal Gürün ve Kenan Oduncu ile birlikte açıklama yapan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Av. Erdem Harmaoğlu şöyle dedi:
CHP İskenderun Gençlik Kollarımızı temsilen İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na, CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine ağır hakaretlerde bulunan İskenderun Meteoroloji Müdürü Başar Bahar hakkında gerekli adli ve idari tahkikatın başlatılması yönünde talepte bulunduk.
Hiç kimsenin, hele hele siyasetten bağımsız olması gereken bir bürokratın herhangi bir siyasi partinin üyelerine veya yöneticilerine bu denli ahlak dışı ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur!
Bulunduğu bürokratik makamı adeta işgal eden, ideoloji ve mezhep gibi kılcal konularda ağır ithamlarda bulunarak küfürler yağdıran kendini bilmez haddini bilecektir! Söz konusu tahkikat aşamalarını hassasiyetle takip edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz! “
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet