Skip Navigation Links

İskenderun Demirçelikspor 3 Futbolcuyla Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İskenderun Demir Çelik Spor, Bankasya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitsporlu Emre Kahraman ve aynı ta

Spor   A+a-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İskenderun Demir Çelik Spor, Bankasya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitsporlu Emre Kahraman ve aynı takımdan sol kanat oyuncusu Barış Bakır, ayrıca Bandırmaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Vedat Çakmak ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı.
38102578836649151758.jpg" />

Kulüp Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, transfer komitesi tarafından yakın takibe alınan, Bankasya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitsporlu Emre Kahraman ve aynı takımdan sol kanat oyuncusu Barış Bakır, ayrıca Bandırmaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Vedat Çakmak ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Gül, Antalya’da yapılan 1 haftalık ikinci yarı hazırlık kampın ardından, ikinci etap kamp çalışmalarını Kulübün İsdemir Tesislerinde tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. Teknik heyetin isteği olması halinde, 1 veya 2 futbolcuyu daha renklerine bağlayabileceklerini kaydeden Gül, ‘’Hedefimiz Bankasya 1. Ligin’e çıkmak, bunun için de tüm olanaklarımızı kullanacağız. Futbolda kentimize daha büyük heyecanlar yaşatmak istiyoruz, bunun yolu Bankasya 1. Ligi’ne çıkmaktan geçer, bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz, ekibimize güveniyoruz’’ dedi.

Teknik Direktör Besim Durmuş da, ‘’Sezonun ilk yarısında talihsiz yenilgiler yaşadık, ikinci yarıda aynı talihsizlikleri yaşamamak için gereken tedbirleri aldık, bize her türlü desteği veren Kulüp yönetimi ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, Demirçelikspor büyük hedefi olan bir takım, biz de bu hedefe kilitlendik, başarmak için tüm çabamızla çalışacağız’’ diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet