Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'sokak hayvanları için ilçemiz genelinde oluşturduğumuz beslenme noktalarımıza su, mama ve...

 İskenderun Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "sokak hayvanları için ilçemiz genelinde oluşturduğumuz beslenme noktalarımıza su, mama ve yem bırakmaya devam ediyoruz" dedi.
Daha önce hayata geçirdiği kedi ve köpek besleme merkezlerini sıcak havalarda da sık sık kontrol ederek su ve yemlerini eksik etmeyen İskenderun Belediyesi çevre müdürlüğü ekipleri yaklaşık 40 dereceye varan hava sıcaklıklarında da sevimli dostlarımızı yalnız bırakmıyor.
HAVALAR SICAK SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Bu sıcak günlerde küçük dostlarımızın beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılamak için evlerimizin önüne bir kap su koyabiliriz.Belediye olarak sokak hayvanlarının beslenmeleri için rutin olarak her gün sabah ve akşamları yem ve su bırakıyoruz. Ayrıca şehrin muhtelif parklarına kedi ve köpeklerin beslenmeleri için yemek ve su bırakılacak beslenme odaklarımız bulunuyor. Birçok park ve meydanlarda da kuşlara yem veriyoruz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş