Skip Navigation Links

Asaşspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Hatay ilini Deplasmanda Amatör Ligi (BAL) 5. grubunda temsil eden İskenderun Asaşspor Deplasmanda oynadığı karşılaşmada Adana Tekspor ile 1-1 berabere

Spor   A+a-

1.jpg" alt="" />

Hatay ilini Deplasmanda Amatör Ligi (BAL) 5. grubunda temsil eden İskenderun Asaşspor Deplasmanda oynadığı karşılaşmada Adana Tekspor ile 1-1 berabere kaldı.
Adana Kaynak kardeşler stadında oynana müsabakada İskenderun Asaşspor’un golünü 65. dakikada Kenan Maraşlıoğlu atarken ev sahibi Adana Tekspor golünü 70 inci Mehmet kaydetti.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Asaşspor sezon başından bu yana oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet ,2 beraberlik ve 1 ‘de yenilgi alarak Bölgesel Amatör liginde 8 puanı bulunuyor. İskenderun Asaşspor Teknik Direktörü Halit Ersoy ,’’ Deplasmanda oynamamıza rağmen rakibimize oranla daha iyi futbol sergiledik. Sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık. Yinede Deplasmanda alınan beraberlik iyi bir sonuçtur. Bundan sonra yapacağımız karşılaşmalarda başarılı sonuçları alarak daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz ‘’ dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet